"Today is yellow"?

 

"A yellow day" is een dag vol zonneschijn of een dag dat je iets creatiefs voor jezelf doet of iets nieuws leert.

Geel is de kleur van optimisme, creativiteit, motiveert je, is vrolijk en zoveel meer. 

 

Hello

 

Hi, this is me.

Ineke, de persoon achter Today is yellow. Ik doe niets liever dan dingen zien groeien vanuit het idee in mijn hoofd tot een tastbaar iets. Dat in combinatie met mijn liefde voor details, geeft telkens een handgemaakt item met een eigen karakter.

Ondertussen 40 zomers oud, mama van 2 kleine kindjes en getrouwd met mijn jeugdliefde. 

Ik werk deeltijds in een tof team en daarnaast doe ik dit: het creëren van handgemaakte producten met een lichte voorkeur voor tassen. 

Geniet van je dag!

 

Enkele jaren geleden blies ik het stof van mijn weiniggebruikte naaimachine. Ik wou zelf de leukste babykleertjes kunnen naaien. Bekeek veel tutorials, gebruikte naaiboeken. Naaide vanalles voor onze baby's (nu zijn die al wat groter). Volgde uiteindelijk een workshop om een rugzak voor mezelf te naaien. En toen was ik verkocht aan het maken van tassen. Rugzakken, handtassen, pampertassen, ... passeerden allemaal onder mijn oud naaimachientje... geweldig!

Wat begon als een hobby werd 2 jaar geleden een #creativesmallbusiness. Ondertussen werd er een industriële naaimachine bijgekocht. Naai ik de leukste projecten voor jullie. Geef ik zelf ook workshops. Nog geweldiger vind ik het. Benieuwd naar wat er nog gaat volgen de komende jaren.

Benieuwd naar wat er al is? Check de webshop!