Veelgestelde vragen

Zit je met een vraag? Misschien zit het antwoord dat je zoekt hier wel bij. 

Toch niet gevonden? Neem even contact met me op en ik help je verder.

 

Waarom is het aanbod in de webshop beperkt?

Alles wordt handgemaakt. Er wordt stelselmatig aangevuld om het aanbod variabel te houden. Kom regelmatig eens terug of volg Today is yellow op de sociale media voor de laatste nieuwtjes.

 

Wordt alles handgemaakt?

Ja, zowel de artikelen in de webshop als de custom made producten worden allemaal met de grootste zorg handgemaakt. Met oog voor detail. Dit geeft een uniek product, met degelijke materialen. Soms met een kleine imperfectie, maar dat draagt bij aan de charme van handgemaakte producten.

 

Kan ik iets op maat bestellen? Hoe werkt dat?

Je kan de info hierover terugvinden bij concept.

 

Heb je een atelier?

Momenteel werk ik in een ruimte in ons huis. Technisch gezien is dit geen atelier, maar ik beschouw het wel zo. In deze werkruimte staan de machines en materialen die ik gebruik. Onze 2 poezen komen regelmatig een kijkje nemen terwijl ik werk. Ondanks dat alles netjes wordt gehouden en gecontroleerd voordat het handgemaakte product naar jou vertrekt, is het mogelijk dat er eens een poezenhaartje meereist.

 

Wat zijn stoffencollecties?

Net zoals bij kleding, zijn er bij stoffen ook verschillende collecties per seizoen. Sommige basisstoffen zijn blijvend, maar andere zijn maar beperkte tijd verkrijgbaar. Zelf heb ik geen enorme hoeveelheden stof in voorraad. Dan zou ik een ander type winkel hebben ;). Het voordeel van deze collecties is dat je regelmatig andere en unieke stukken zal hebben. Het nadeel is dat ik soms net dat stofje met die leuke print niet meer kan krijgen. Maar er zijn altijd wel mooie stoffen in de lopende collecties.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bij aankoop van een voorraadartikel, heb je recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met me opnemen via hello@todayisyellow.be. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van de retour teruggestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Bij aankoop van een artikel op maat, wordt het product volgens de door jou gekozen specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Dit kan, wel enkel op afspraak.

 

Ik heb een mail/bericht gestuurd, maar heb nog geen antwoord ontvangen?

Today is yellow is een deeltijdse activiteit, om die reden kan de reactietijd 3 dagen zijn. Heb je na 3 dagen nog geen reactie? Dan is er misschien iets misgelopen met de mail.

Je kan me ook een bericht sturen via Whatsapp.